Известие
Collapse
No announcement yet.
Fiat и PSA ще се слеят?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеТе краставите магарета се намират...
VW + audi + skoda = VAGsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеи сеат нейде из редиците, като не броим бугатита/ламборгинита и тн.
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеТова ще е доста жалък холдинг от компании...
сеат, шкода, ауди, VW, бугати - все част от VAG концерна
явно не си разбрал ирониятаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениехахахахахахахахахах
явно не си разбрал иронията
Comment
-
........Първоначално публикувано от Kuku във ФИАТ-форумАз съм сигурен, че от това обединение нищо лошо няма да последва, дори напротив!
"ФИАТ", "АлфаРомео", "Ланчия", "Ферари", Мазерати", "Пежо", "Ситроен" - никак лошо не звучи и всеки ще извлече полза от сътрудничеството, както са правили и до сега в общите проекти
Като пример мога да дам дизелите - традиционно силни и от двете страни.
Друг пример е платформата за високопроходим автомобил, използвана в сътрудничество с "Мицубиши", от която "ФИАТ" може да извлече полза за евентуално създаване на подобен автомобил.
И обратното - спортните автомобили в групата "ФИАТ" биха подали ръка на евентуални спортни модели в "ПСА".
Много неща има, от които виждам само плюсове и нито един минус....Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:27.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение........
обикновенно се поделят поточни линии, общи разработки и т.нт, но фирмите ще си запазят идивидуалността си... аз също не виждам от къде може да възникне проблем.Alfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
-
От всички коли най не харесвам френските, а защо и а не знам
Но мисля че освен плюсове и за двете марки негативи не може да има. Както е казал Кики може джипче на Алфа да се сложи на платформата от тия новите(леко недоразумения според мен) на Пижо и Ситро. Новото С5 е доста добро........Да направят яки лимузини на обща платформа ще е доста по евтино и т.н
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеНапълно съм съгласен...АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениедано да не стане иначе сменям марката
Comment
Comment